Client List

Thumbnail Caption

Beste vrienden/vriendinnen,

In september overleed Jeanine Steenberghs, aan borstkanker. Als reactie hierop werd de stichting 'Wegwijs Tegen Kanker' opgericht. Deze stichting heeft als doel zo veel mogelijk minderbedeelde vrouwen met kanker een pruik te schenken. Op die manier kunnen zij toch van enig comfort genieten doorheen moeilijke tijden.

De stichting wil elk jaar (minstens!) 100 pruiken schenken. Jammer genoeg kan de organisatie dit niet alleen! Aangezien 1 pruik ongeveer 500 euro kost is samenwerking een absolute must! De bedoeling is dat we groepen proberen te vormen van 10 mensen die een jaar lang samen sparen voor een pruik. Dit sparen houdt in dat elk lid van de groep elke maand 5 euro stort op de rekening van Wegwijs Tegen Kanker. Als je de rekensom maakt: 10 mensen x 12 maanden x 5 euro per maand = 1 pruik op één jaar.

Als u zelf ook achter dit initiatief staat kan u de stichting zelf steunen voor 5 euro per maand. In plaats van die 5 euro uit te geven aan 3 pintjes op café, 1 mojito, 1 pakje sigaretten, 2 broodjes kip curry of 2 koffie's verkeerd kan u, door die 5 euro aan de stichting te schenken, er -mede- voor zorgen dat minderbedeelde vrouwen met borstkanker terecht recht krijgen op een eigen pruik.

Vorm een groep tegen kanker, maak het leven van vrouwen met kanker net dat ietsje aangenamer, besteed 5 euro per maand minder aan luxeproducten, vorm een groep van 10 personen en stort elke maand 5 euro op het rekeningnummer 068-8911802-51 met vermelding 'groepsnaam + naam en voornaam'!

Alvast bedankt!